ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΜΠΑΝΙΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΟ, ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Αθήνα έχει αμμουδερές ασφαλείς ρηχές παραλίες για πρωινό και βραδινό μπάνιο. Τις καυτές ημέρες του Αυγούστου τολμήστε το και μείνετε με τη δροσιά!

Τα φιλόξενα νερά της Αττικής

Η Αττική είναι ευλογημένη: Βρέχεται περίπου κατά τα δύο τρίτα με υπέροχη θάλασσα, αμμουδερές παραλίες, ασφαλή νερά και προσφέρει αναρίθμητες δυνατότητες δροσιάς και ψυχαγωγίας. Τις καυτές ημέρες του Αυγούστου τα φιλόξενα νερά της Αττικής αποτελούν όαση δροσιάς και χαλάρωσης. Οι περισσότεροι κάτοικοι της πόλης την έχουν εγκαταλείψει, η κυκλοφορία είναι άνετη και οι αποστάσεις γίνονται ακόμη πιο μικρές ενώ οι παραλίες, οργανωμένες και μη, είναι ανέλπιστα ήρεμες, απολαυστικές, χωρίς συνωστισμό, με υποδειγματική εξυπηρέτηση οι οργανωμένες, διαθέσιμες ξαπλώστρες, ήσυχες και καθαρές.

Μερικές από τις πολλές και καλές επιλογές

Από τη Γλυφάδα έως το Σούνιο, δεκάδες παραλίες με υπέροχη άμμο και μπλε σημαία –τα Λεγραινά, το Θυμάρι, ο Χάρακας, το διάσημο ΚΑΠΕ, τα Λιμανάκια, η Αγία Μαρίνα, το Καβούρι, το Μαύρο Λιθάρι και φυσικά οι παραλίες του Σουνίου και του Λαυρίου λίγο πιο μακριά, είναι μόλις κάποιες από τις καλές και σίγουρες επιλογές σας. Στα βόρεια, αντί για την παραλιακή, το κόκκινο και το μπλε λιμανάκι στη Ραφήνα, το Μάτι και ο Άγιος Ανδρέας, ο Μαραθώνας και οι δεκάδες αμμουδερές παραλίες του και το Γραμματικό εξυπηρετούν τους ανθρώπους που ζουν κυρίως στα βόρεια προάστια αλλά αποζημιώνουν όποιον τις επισκέπτεται. Στα ανατολικά, η Κακιά Θάλασσα, η Ερωτοσπηλιά στο Πόρτο Ράφτη και ο Άγιος Σπυρίδωνας ακόμη και τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου, ενδέχεται να είναι ήσυχες και φιλόξενες. Για λίγο πιο μακριά, στον Κορινθιακό κόλπο, η Ψάθα και οι μικρές οικογενειακές παραλίες στο Πόρτο Γερμενό θα σας αποζημιώσουν για τη λίγο μεγαλύτερη απόσταση.