ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 0030 210 920 6000
IHG® TOLL FREE: 00 800 3122 1211

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

PREMIÈRE: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΑΣ

Είναι πολυβραβευμένο, απλώνεται σε έναν πανέμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο, ατενίζει τον Παρθενώνα, λες μια δρασκελιά εμπρός του, προσφέρει μοναδικές γεύσεις με τον πιο φιλόξενο επαγγελματικό τρόπο. Είναι το Première και το καλοκαίρι απογειώνεται και ανεβάζει την ευχαρίστηση στα ουράνια.

Ένας κατάλογος –γαστρονομικό διαμάντι

Ο σεφ του Première έχει στη διάθεσή του τα καλύτερα φρέσκα υλικά από κάθε μεριά της γης και της θάλασσας για να σχεδιάσει, να αυτοσχεδιάσει, να εμπνευστεί και να ενορχηστρώσει τα πιάτα των καλοκαιρινών μας ονείρων! Με καλοκαιρινή διάθεση, θαυμαστές γνώσεις και αξιοσημείωτη εμπειρία το μενού του Première συνδυάζει το φουά γκρα με το καρπούζι και το ραντίτσιο, τα χταπόδι με το ανθόγαλο και το μάνγκο, τα χτένια με τη μαγιονέζα στρειδιού και τα κορόμηλα, το χέλι με τα φρούτα του δάσους… έτσι για να μας ανοίξει την όρεξη. Όταν περνά στο κυρίως πιάτο, ο αστακός, η στείρα, το μοσχάρι, το αρνάκι συναγωνίζονται σε ευφάνταστους συνδυασμούς με τα χορτοφαγικά πιάτα που έχουν εμπλουτίσει τις επιλογές σας.

Ένα γλυκό –χίλιες γεύσεις

Τα γλυκά του Première αποτελούν εμπειρία ζωής. Για τους λάτρεις της σοκολάτας ο «κύλινδρος» και η «εικόνα από τη Σαντορίνη», για αυτούς που προτιμούν υπόξινες γεύσεις ο «κύβος», για εκείνους που το φρούτο ακολουθεί κάθε τους προτίμηση η «καλοκαιρινή έκπληξη». Ό,τι και να επιλέξετε η γλύκα τους θα σας ακολουθεί για πολλές ακόμη βραδιές…